scroll

Iratkozzon fel hírlevelünkre most és garantált kedvezményeket biztosítunk faanyagainkból!

scroll

***Keményfa brikett vásár!*** Most készüljön fel a télre! Házhoz szállítjuk!

scroll

Egyedi, exkluzív, sorszámozott „geminifa” vágódeszka

Újdonságok

logogemini

wood

HungarianEnglishFrenchGermanDutchRomanianRussianSlovak
Nemzetközi kereskedelmi és szolgáltató Kft
Bisnode tanusitvany
skype

Fa kerítés, fakerítés panel

Szeretné, hogy háza előtt elhaladva más is megcsodálhassa kertjét, és azt mondhassa, hogy „Ez igen!”?
Vagy inkább el akar rejtőzni a kíváncsiskodó szemek elől? 


Mi ebben segítünk Önnek tanácsainkkal, kerítéseinkkel. 

A fa az egyik  legősibb építőanyag, könnyű megmunkálhatósága és természetes megjelenése miatt napjainkban nagy népszerűségnek örvend. A korszerű felületkezelési és gyártási eljárásoknak köszönhetően anyagban, színben és formában kimeríthetetlen a választék.

kerítés építése már a tervezés fázisában is nagy odafigyelést igényel. A kerítésnek a biztonság mellett dekorációs szerepe is van. A kerítés építésénél többféle anyagot lehet egymással kombinálni a lényeg, hogy tetsszen a tulajdonosnak és nem utolsó sorban a házhoz is illő legyen. Kár lenne elrontani az összképet egy rosszul megválasztott kerítéssel. Az egyik alapvető funkciója a kerítésnek a biztonság, hogy megvédje otthonunkat a kíváncsiskodóktól és a nem kívánt látogatóktól. Az sem mindegy, hogy mennyibe kerül a megálmodott kerítés.
A hagyományos, fából készült kerítések mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, és sosem fognak kimenni a divatból. Sokan választják ezt a megoldást, az anyag jól megmunkálhatósága, természetessége miatt. Választéka számos formában és színben bővelkedik, és gondos odafigyeléssel időtálló díszévé válhat otthonunknak.

Az emberek többsége nem szereti, ha a saját területébe, kertjébe belátnak, ezért kerítést húznak, melyeknek több fajtája lehet. Ennek van jó illetve rossz oldala is. Ugyanis az jó, ha azt csinálhatunk a saját kertünkben, amihez éppen kedvünk van, s nem akarjuk, hogy ezt lássák, ne zavarják pihenésünket, másrészt viszont ezzel elzárjuk magunkat a külvilágtól, nem halljuk a legfrissebb pletykákat a szomszédtól. A legtöbb ember az utcafrontra szép és elegáns kerítést készít, mellyel büszkélkedhet, esetleg úgy alakítja a virágos kertjét is, hogy az arra járók megcsodálják.

Ha kutyát is tartunk, ami szabadon van engedve éjszakára és akkor, amikor nem vagyunk otthon, őrzi a házat, ebből a szempontból is kell kerítés, hogy az állataink ne csatangoljanak az utcán, esetleg más telkén.

Ma egyre több olyan kerítést építenek, amelyek vagyonvédelmi szerepe jelképes, sokkal inkább építészeti jelentősége van, valamint biztosítja a lakókörnyezet intimitását. Ipari létesítmények kerítéseinek biztonsági, lakóépületek kerítéseinek inkább esztétikai szempontoknak kell megfelelni.

Sokféle lehetőségünk van, választhatunk a nagyobb átláthatóságot biztosító lazább léckerítésekből, vagy a teljes takarást nyújtó kerítéselemekből, panelekből is.

Meggyőződésünk és tapasztalatainkra valamint a pozitív visszajelzésekre alapozva kijelenthetjük, hogy a keményfából készült kerítéselemek tartóssága – mely nagyban függ az időszakos felületkezeléstől – alapból 40 év míg a hagyományos fenyőből készült kerítések élettartama maximum 10-15 év.

Ezért ajánljuk a hazai fafajokból készült kerítéselemeinket szélezett, szélezetlen (rusztikus) és fakerítés panel változatban a vásárlói igényekhez alkalmazkodva különféle megmunkálásokkal.

AKCIÓ!

%

AKCIÓ!

%

AKCIÓ!

%

SZÉLEZETT kerítés deszkák

SZÉLEZETLEN rusztikus kerítés deszkák


Fakerítés panel, zajvédő palánk, térelválasztó

IMG_2093

Fakerítés Panelek: nyár, tölgy, kőris, thermowood

Kerítés fafajok: Tölgy, Akác, Kőris, Thermo kőris, nemes nyárfa, bükk, cseresznye…

Megmunkálásaink profi gépekkel: gyalulás, kérgezés (hántolás), íves vágás (kerekítés), él letörés (fózolás), minta vágása/tervezése, egyedi kerítés lécek gyártása, ISPM-15 hőkezelés, pontos méretre vágás.

Kérjen egyedi ajánlatot: info@wood.hu

Tanácsadás:

 - dr.Mátrai Lajos +36/30-933-1804

 - Váradi Zoltán   +36/30-822-5855

Gemini Kft csapata

Fa kerítés átlagárának összehasonlítása:

A léckerítéselemek ára mérettől és minőségtől függően 4500Ft/m²-től 10-14 000Ft/m²-ig terjed, míg a teli fakerítések 6000Ft/m² és 20 000Ft/m² között mozognak.(nem hivatalos internetes összehasonlítás)